Dags att döpa vovven?

När det är dags för dig att döpa din hund och inte har en idé alls om vad den ska kallas kan du ta en titt på de vanligaste namnen för hundar. Även om du kanske inte vill döpa din hund till något av de femton mest populära namnen kan det ge dig inspiration till vad du kan kalla vovven. Ibland vet man inte vad man vill kalla hunden innan dess att man har den i famnen. Dock är det ofta bra att välja ett namn med många vokaler i och även S ljud. Detta har att göra med att hunden lätt lyssnar till dessa typer av namn. Många hundar har redan ett namn när de flyttar in med tanke på att uppfödaren ofta kallar dem något redan när de är små. Det är dock lätt att vänja hunden vid ett annat namn när de är väldigt unga. Det kan vara svårare att byta namn på en vuxen hund än det är på en liten valp. Dock är allt fullt möjligt och en teknik för att byta namn på en hund är att kalla dem båda namnen i början för att vänja dem vid det nya namnet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *