BeteendeCoachen – vår hundpsykologutbildning

Var du än bor i Sverige kan du utbilda dig BeteendeCoach. BeteendeCoachen™ är ett eget varumärke. BeteendeCoachen™ är vår hundpsykologutbildning som du kan starta utan instruktörsutbildning, eftersom alla delar finns med som gör dig till en professionell BeteendeCoach. BeteendeCoachen™ har bred och djup kunskap om hundens beteende och etologi, coachning och kan ur ett helhetsperspektik hjälpa hund och hundägare att komma tillrätta med problem som uppstått i hundägarskapet. Utbildningen sträcker sig över cirka 8 – 18 månader. Denna utbildning är en distansutbildning med egen personlig mentor, som du kan starta var du än bor i Sverige.

BeteendeCoach logga

För att gå denna utbildning krävs att du har hundvana, är intresserad av hundens etologi, beteende och har insikt om träningsmetoder som utvecklar hundens beteende på ett positivt sätt. Du som vill gå denna utbildning kan alltså vara vem som helst med ett brinnande intresse av att lära sig mer om hundar och beteende och hur vi kommer tillrätta med det vi ej vill ha hos vår hund.

Kursinnehåll

  •      Från valp till vuxen hund
  •      Inlärning och beteende hos hund och människa – likheter och skillnader
  •     Praktikhundar där du får hjälpa och coacha hundägare och hundar som har upplevda problembeteenden
  •     Etologi  –   Hundens språk – Beteende hos hund och människa – likheter och skillnader
  •     Professionella samtal och coachning
  •    Hundar och stress      –         Rädslor, separationsproblematik
  •    Att träna hund    –      nycklar och verktyg

Omfattning

Utbildningen omfattar 302 h och består av 9 olika block . Efter avslutad kurs erhåller du diplom – Diplomerad BeteendeCoach™.

Kursstart:

Vi startar 3 – 5 team/månad och du får en personlig mentor och följer dig under hela utbildningen.

Övrigt:

Denna utbildning går att komplettera med BeteendeVetare Hund och när båda utbildningarna är avslutade får du även diplom som HundTerapeut.  Hör av dig till oss för mer information ang priset för ett paket av båda utbildningarna.

Kostnad: 16 695 kr inkl moms (privatperson) 16 695 kr ex moms (företag)

För anmälan eller mer information, maila till info@svthi.se eller kontakta oss. Vi samarbetar med Svea Ekonomi som erbjuder olika betalningsupplägg (3 – 24 månader räntefritt, adm avgift 45 kr/mån och en uppläggningsavgift tillkommer).

Svea_ekonomi_logo_hemsida